НачалоЗа контактСан Мьон МуунУчениеРечи



сун мьон муун, учени визита муун, вмро и мун, сектата на муун

международни масови сватби на муун, мун и масовите сватби

международни масови сватби на муун, мун и масовите сватби
Международната брачна Благословия

Какво представлява Благословията?

Това е шанс да потвърдим отново сватбените си обещания, да напарвим нов старт в брака и получим Божията благословия за връзката ни. Но истинското значение е, че ние се отделяме от сатанинската потомствена линия (предавала грешната природа от Адам и Ева) и се присаждаме към Божията потомствена линя (устоновена за първи път в историята от Истинските Родители). За да може семейството да изпълни идеалите на Благословията за истинска любов, двойката трябва да премине курс за семейните взаимоотношения, родителски умения и разрешаване на конфликти. Тези семинари са много значими за успеха и щастието в брака.


Трите стъпки към мира

Пътво трябва да намерим вътрешен мир, като станем хора с обединени дух и тяло, истински характер и сърце. Едва като такива зрели личности можем да бъдем близко до Бог и живеем с висши морални ценности.

Това ще бъде основата да постигнем мир във семейството, като бъдем верни, обичащи се партньори и предадем тази любов на своите деца.

Когато семействата живеят за другите и за обществото, те стават основата за здравото общество и нация. Само на базата на здрави и стабилни семейства ще установим "Културата на сърцето", изразена в живот за другите. Чувството за всеобщо семейство с център Бог трябва да премине отвъд границите на религия, националност, раса и култура. Тогава ще се установи световния мир.


Четирите сфери на сърцето

Всички хора постигат зрялост израствайки през четири сфери на сърцето и любовта.

Първо, децата трябва да получат истинска родителска любов. За правилното духовно и психологическо развитие те трябва да преживеят както бащинска, така и майчина любов, но също и да видят примера на истинска любов между родителите.

Второ, веднъж усвоили тази любов те ще бъдат способни да се научат да споделят и живеят за другия - развивамки любовта към своите братя и сестри. Връзките с приятелите, колегите и хората в обществото са продължение на тази братско-сестринска любов.

Трето, на тази основа те ще са способни да обичат своя съпруг или съпруга с истинска, непроменлива любов и така постигнат пълно единство живеейки всеотдайно един за друг. Тази сфера на любовта е уникална; само тя не бива да се споделя с никой друг в живота освен с един, единствен партньор.

Четвърто, като обединено семейство ние ставаме родители и даваме безрезервана родителска любов на нашите деца. Това затваря кръгът на любовта, който ще доведе до стабилни семейства и общество.


Вижте тази презентация:

международни масови сватби на муун, мун и масовите сватби
Източник: the Marriage Blessing
международни масови сватби на муун, мун и масовите сватби

No comments:

Официална регистрация на Обединителната църква

Института за изучаване на Американските религии определя Обединителната църква на преп. Мун като „Най-успешната нова религия на миналия век.”

В България са официално регистрирани всички основни организации на д-р Мун. Повечето от тях са непревителствени организации със специален статут в ООН. Империята на Мун, Сектата на Муун, Секта Мун, Обединителна църква, са прерогативни термини използвани от слабо запознати критици с лични егоистични интереси. Истината е, че Обединителна църква е само име с което другите ги назовават, такава никога не е била регистрирана.
.