НачалоЗа контактСан Мьон МуунУчениеРечи



сун мьон муун, учени визита муун, вмро и мун, сектата на муун

САЩ и ООН свързани със Сектата на Муун

Ако както Стоян Ганев така и всички други работещи с световните организации на д-р Муун се обвиняват за връзка със секта, то правителстото на САЩ, ООН, и много други правителства също трябва да ги наричаме сектанти. Цели религии дори одобряват и подкрепят усилията на д-р Муун за Мир. И тях ли ще наричаме Мунисти? Тогава просто трябва да кажем, че целия свят вече сме Мунисти...

Д-р Муун не се е самообявил се за спасител на човечеството. Аз като гледам той просто си го прави.. поставя фундамент за разрешаване глобалните проблеми на човечеството и постигане на Световен мир. С работата си Д-р Мун е повлиял значително на съвременната епоха. 144 Есета на политически и религиозни лидери, както ина световно известни учени свидетлстват за приноса на Д-р Сан Мьон Мун за света и за техния личен живот. "Работата на Преподобния Мун и неговото движение могат да преместят планини и може би един ден ще служат, като опората на архимед за промяната на света", заявява проф. д-р Мортън Каплан от Чикагския университет. "Запознайте се с обхвата на дейностите на д-р Мун. Учете, за да разберете виждането, което той предлага за бъдещето, и тогава решете за себе си дали виждате Божията ръка зад всичко това", призовава Д-р Фредерик Зонтаг от Колежа Романа.

Защо Муун е обвиняван за секта? Проблема е ключовата роля на Обединителите в падането на Комунизма. Д-р Муун идеологически разобличава машинациите на Комунистите. Вашингтон Таймс, основан от Сан Мьон Муун, обръща и САЩ, и Латинска америка и целия свят с информацията която изкарва за реалните зверства в Комунистическите страни. Затова Президент Рейган заявява, "Ние имахме желанието, но без Преп. Муун никога нямаше да спрем Комунизма." Също, Д-р Муун основава организация за победа над Комунизма и обучава милиони за заплахата от тази безбожна идеология, Марксизма, и тактиките на Комунистите. Днес в България както Сидеров така и Православието са просто инструменти на комунистите, и чрез тях се критикуват неудобните. А по-неудобен от Сан Мьон Муун за Комунистическите сили няма.

Не само Ганев а и ООН са със Сектата. Стоян Ганев бе нарочно обвиняван във връзки със сектата. Ако журналистите ни бяха малко по-информирани нямаше толкова лесно да стават инструмент на пост-кумунистически останки в държавна сигурност. Разберете едно, не само Ганев но цялото ООН е свързано с въпросната уж-\"секта\" на Муун. Правителствата на САЩ и много други държави в света са свързани и уважават върпосната уж-\"секта\". Време е обаче да осъзнаете, че там няма нищо общо с сектантство, точно обратното Муун е обединител, докато секта идва от разделяне. Тези които фалшиво критикуват за да внасят смут и раздор са сектанти.. а в случая и Българската преса показва наистина сектанско отношение.

Междурелигиозен съвет към ООН ще донесе мирът на планетат.
Като Неправителствена организация със Специален консултативен статут в икономическия и социален съвет на ООН (Special Consultative Status with the United Nations' Economic and Social Council (ECOSOC)),Федерацията за вселенски мир основана от д-р Мун подкрепя ООН в постигане целите на хилядолетието Millennium Development Goals чрез:
  1. Създаването на междурелигиозен съвет като форум за духовните ценности.
  2. Заздравяване на семейството като "училище на любовта."
  3. Създаване на култура на служене чрез образование за мир.
Междурелигиозна младеж призовава за Междурелигиозен парламентарен съвет в ООН - Женева. ООН покани организацията на д-р Мун като ключова фигура в организирането на събитието.
InterfaithYouth Reps. call for Permanent Interfaith Advisory Body at the UN in Geneva
02 September 2008
“Женевската конфенция по Междурелигиозно коопериране и протекция на човешките права и достойнство” която се състоя през септември в Женева, събра близо 280 религиозни и обществени лидери, дипломати и представители на ООН. Специално внимание бе отдадено на приноса на вярата за мира и протекцията на достойнството на хората. Фокуса бе върху ролята която един междурелигиозен съвет би играл във ООН.

Преп. д-р и г-жа Мун със Бившия президент на Коста рика в Палата на мира, Чон-пьонг, Кореа.
Д-р Мун твърди, че Междурелигиозен съвет в ООН е пътя за спиране на световните конфликти

президенти и нобелисти, признати учени и религиозни лидери посещават д-р Мун в Палата на мира. Кореецът, Сан Мьон Мун, сега на 89 години, обещава да доживее 100. Той е твърдо решен да доведе няколко световни промени. Първо, да гарантира създаването на Междурелигиозен парламентарен съвет в ООН; Да гарантира кооперирането на световните религии в усилията за мир; Да издигне нов модел на световно управление по-добър от Демокрацията; Да премахне световните граници; Да създаде световна магистрала със супер бързи влакове; Да премахне пропастта между бедни и богати; и да спре аморалността като издигне семейните ценности. Няколко от идеите му са вече подкрепени от световни глави и правителства.

No comments:

Официална регистрация на Обединителната църква

Института за изучаване на Американските религии определя Обединителната църква на преп. Мун като „Най-успешната нова религия на миналия век.”

В България са официално регистрирани всички основни организации на д-р Мун. Повечето от тях са непревителствени организации със специален статут в ООН. Империята на Мун, Сектата на Муун, Секта Мун, Обединителна църква, са прерогативни термини използвани от слабо запознати критици с лични егоистични интереси. Истината е, че Обединителна църква е само име с което другите ги назовават, такава никога не е била регистрирана.
.