НачалоЗа контактСан Мьон МуунУчениеРечи



сун мьон муун, учени визита муун, вмро и мун, сектата на муун

Муун: Ключова роля в разпадането на Комунизма

Секта Муун, църква муун, империя мун, унищожи комунизма - марксизма
Сектата на Муун: Ключова роля в разпадането, краха на Марксизма - Комунизма
Падането на Комунизма и църквата на Муун

Д-р Муун е известен с ключовата си ролята за падането на Комунизма. Президент Рейган заявява, "Ние имахме желанието, но без Преп. Муун никога нямаше да спрем Комунизма."

" Чрез основаната от него Международна организация за победа над Комунизма и Вашингтон Таймс той изигра най-ключовата роля в тази идеологическа война..."
В поздравлението си Маргарет Тачър заявява: "Не бе лесно когатао основателя на вестника, Д-р Муун, започна Вашингтон Таймс... в предвид твърдото изправяне на вестника срещу Съветския Комунизъм и подкрепата която той даде на президент Рейгън и мен самата за приключването на Студената война". В писмото си към д-р Муун, Тачър подчертава, "... И за това има достатъчно критици и песимисти, но аз не съм от тях". Ролята му в падането на Комунизма е многократно признавана и от Белия дом.

Все още не е разбрано достатъчно добре, защо марксистко-ленинистките режими са избивали така безгранично. Организацията за Победа над Комунизма, основана от Д-р Сан Мьон Мун (Муун), най-добре разкрива корените на тези зверства в самата идеология на Маркс.


Всичките трудове на Маркс оправдават едно - масовите убийства:

Материализъм, Диалектика, Историческия Материализъм , МАРКСИЧЕСКАТА ПОЛИТИКОНОМИЯ, Маркс за отчуждението, Вашингтон Таймс и КАУЗА, разгромиха Комунизма идеологически


РОЛЯТА НА Д-Р МУН ЗА РАЗПАДАНЕТО НА КОМУНИЗМА
Днес няколко книги и многобройни свидетелства от политици признават следния факт, без Преп. Муун никога нямаше да спрем Комунизма..

Убеждението на Д-р Мун бе, че за да се противопоставим на комунизма, трябва да изясним основните позиции на Марксизма-Ленинизма. Сан Мьон Мун успешно изобличи Безбожната идеология оправдала най-големите в историята масови убийства. Макар мнозина да се опитват да прикрият това, обществена тайна е, че негова е ключовата роля за падането на Комунизма. Президент Рейган лично заяви, "Ние имахме желанието, но без Преп. Муун никога нямаше да спрем Комунизма. "Неговия принос е основно идеологическата победа. Той посочва основните грешки на философията и практиката на тази сатанинска и безбожна сила. Чрез Вашингтон Таймс и други свои издания д-р Муун обръща силите в идеологическата Студена война. Създаденият от него вестник Вашингтон Таймс е най-цитирания вестник на САЩ и е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка по време на Студената Война. А това е ключовия момент както за стабилизиране на западната политика за спиране на Комунистическите инвазии, така и за вътрешното рухване на пропагандната заблуда в Комунистическите страни. В допълнение, основаната от Сан Мьон Муун организация за "Победа над Комунизма" образова милиони обществени, политически и религиозни лидери за реалната Безбожна същност на тази Тоталитарна система. Това успешно възпира нахлуването на Марксизма в Латинска Америка и много други страни от третия свят. Така Д-р Муун се явява основната сила която обръща запада, и подкрепя лидерите му за борба с тази Тоталитарна система. Това е и една от основните причини за нечуваното преследване и разпространените фалшиви слухове срещу д-р Муун и Движението му за Мир. Чрез основаната от него "Световна медиина асоциация", д-р Муун образова дори журналистите в СССР от където вълната на осъзнаване ефектира в промяна на мисленето дори в КГБ. Тази вълна създава базата за появата на идеята за "Перестройка" и нейното безпрепятствано развитие. Четири години след напускане на поста си Горбачов лично отива да благодари на Сан Мьон Мун за напътствията при осъществяване на Перестройката. За тези които не знаят, благодарение на д-р Муун се осъществява успешното спиране на Комунизма в Никарагуа и падането на Съветските сили в Авганистан. По-обстойни подробности за това как един човек, преподобния Мун, успява да обърне историята, и как без неговата ключова роля дори най-великите сили бяха безсилни да направят това, тепърва ще се разкриват в бъдеще.


Муун днес: Миротворец и обединител

Световен фестивал за мир

Световния фестивал за мир цели да вдъхнови лидерите от всички сфери на обществения живот както и самото общество за нов порив и визия в усилията за мир.

В Парагвай синът на д-р Мун организира Световен фестивал за мир в зала за 25 хиляди. Но хората показват толкова огромен интерес, че Министърът на туризма изразява притеснение: „Целия Парагвай се интересува от това събитие, а тази зала е прекалено малка и трябва да има готовност за препълване.” Полицията блокира движението на колите цели десет пресечки, нещо което не е правено никога в историчта на нацията. Дори при Папското посещение това не се е случвало.

Само опашката за билети се проточва над двадесет пресечки със десетки хиляди чакащи. Дори и когато вали и през ноща чакащите остават, само и само да могат да присъстват на събитието. Вестниците правят снимки от хеликоптер на този невероятен прецедент. „Никога в историята на Парагвай не е имало подобно събитие. Това Движение за мир раздвижи цялата нация”, коментира един от националните вестници.


"Най-успешната нова религия на миналия век"
Изпълнителния директор, на Института за изучаване на Американските религии, Гордън Мелтън, нарича движението на преп. Муун, „Най-успешната нова религия на миналия век.”


Д-р Мун твърди, че Междурелигиозен съвет в ООН е пътя за спиране на световните конфликти

Преп. д-р и г-жа Мун със Бившия президент на Коста рика в Палата на мира, Чон-пьонг, Кореа.

президенти и нобелисти, признати учени и религиозни лидери посещават д-р Мун в Палата на мира. Кореецът, Сан Мьон Мун, сега на 89 години, обещава да доживее 100. Той е твърдо решен да доведе няколко световни промени. Първо, да гарантира създаването на Междурелигиозен парламентарен съвет в ООН; Да гарантира кооперирането на световните религии в усилията за мир; Да издигне нов модел на световно управление по-добър от Демокрацията; Да премахне световните граници; Да създаде световна магистрала със супер бързи влакове; Да премахне пропастта между бедни и богати; и да спре аморалността като издигне семейните ценности. Няколко от идеите му са вече подкрепени от световни глави и правителства.


СВЕТОВНИ МИРОТВОРЦИ

Малазия се надява да бъде Световната столица на Мира
Малазия - астронавт, Sheikh Skukor пред препълнена аудитория на стадиона. “Аз можах да рефлектирам върху конфликтите и страданието което си причиняваме един на друг... и реших, че трябва да направя нещо."

Хьон-жин Мун: Едно семейство с център Бог в Малазия

Днес честваме визията за вечния мир. Огромния брой присъстващи е явен знак, че Глобалния фестивал за мир наистина надежда на този свят, който копнее да се сложи края на кръгът от войни, конфликти и бедност!

Шествие за Мир - 23 октомври 2008

Korça, Албания - Хората можеха да почувстват нещо специално, атмосферата в целия град се промени... Над 2000 души в шествие изпълнено с голям ентусиазъм премина през историческия град... Спротната зала не можеше да побере потоците от хора...

Образование за Мир - 07 октомври 2008

Ottawa, Канада - Канадските Посланници на мира излизат с Универсална декларация за човешките права, за развитието на Миротворчески сили към ООН. Канада подкрепя развитието на Гражданския корпус на мира (Citizens Peace Corps) и създаването на Министерство на мира.

Молголия избра Мирът - 10 Сепятември 2008

Уланбатар, Монголия - Гражданите на Монглолия изразиха явна отдаденост на мира и просперитета в Глобален фестивал за мир. Площадът бе изпълнен с огромни тълпи, в шествие за мир. Фестивалът бе кулминацията от няколкодневни съревнования в спорт, изкуства, танци и междувременно провеждане на Международната лидерска конференция - International Leadership Conference.

Призив за Мир и Единство - 23 септември 2008

Mindanao, Филипините - Посред безкрайните борби с радикалните Ислямистки групи във Филипините се появи нова надежда за мир и единство. Глобачлния фестифал за мир, проведен 19-21, 2008 в Cagayan de Oro, кулминира в поредица от конференции, проекти за служене и други инициативи целящи мирът на острова. Хората приемат визията за "Едно семейство с център Бог", заяви директора на департамента по образование и религии, д-р Хажа. Според кмета на града, "Фестифалът за мир е огромна стъпка към мира за цялата нация".

No comments:

Официална регистрация на Обединителната църква

Института за изучаване на Американските религии определя Обединителната църква на преп. Мун като „Най-успешната нова религия на миналия век.”

В България са официално регистрирани всички основни организации на д-р Мун. Повечето от тях са непревителствени организации със специален статут в ООН. Империята на Мун, Сектата на Муун, Секта Мун, Обединителна църква, са прерогативни термини използвани от слабо запознати критици с лични егоистични интереси. Истината е, че Обединителна църква е само име с което другите ги назовават, такава никога не е била регистрирана.
.