НачалоЗа контактСан Мьон МуунУчениеРечи



сун мьон муун, учени визита муун, вмро и мун, сектата на муун

Хуманизма: Най-опасната религиозна секта днес

..Хуманизъм, хуманизма, релатижизъм, опасна секта, сектите, вербува деца, пропаганда сектантска
Най-опасната религия на съвремието
.Хуманизъм, хуманизма, релатижизъм, опасна секта, сектите, вербува деца, пропаганда сектантска
Хуманизъм (Релативизъм)
Хомър Данкън

Както пише Тим Ла-Хей в книгата, Битка за съзнанието, "Повечето злини в света днес могат да се проследят до Хуманизма, който превзе правителствата, Обединените Нации, образованието, телевизията и другите най-влиятелни неща в живота." Според него:


"хуманизма е не просто най-голямото зло на света, но той е и най измамната от всички религиозни философии."

Хуманизмът контролира днешното общество чрез мрежа от организации - Хуманистични асоциации, образователни, профсъюзи, про-сексуални програми, университетите, "порно списания", в болниците и дори в учебниците на децата ни.


Какво прокарва Светския Хуманизъм в съзнанието на хората?

1. Абсолютно отричат традиционните морални ценности - всеки който издига такива е зъл и аморален според тях.

2. Отричат почитането на всякаквъв авторитет, включително и родителския или вярата в авторитета на Бог.

3. Утвърждават егоизма - крайния индивидуализъм, като най-вишето добро. Всеки да прави каквото си иска за да задоволява моментните си желания.

4. Кулминацията на всичко това е логично следствие на изброените им аргументи. Те заявяват в "хуманистичния си манифест", че трябва да се позволи свободата на всякакъв вид сексуалност; със същия секс, извън брака, с много партньори, включително и с малки деца и животни, а "Семейството" да се отрече, като остарела и ненужна единица.


Днес наистина се води реална
идеологическа битка за съзнанието на младите.

Повечето хора дори не са чули за съществуването на Хуманистичен манифест, но въпреки това младежта днес е буквално пропита с пропагандата на Светския Хуманизъм. Младите буквално цитират гореспоменатите 4 точки на хуманизма.

Хуманистите отричат Бог и издигат тези материалистични, атеистични аморални ценности активно пропагандирайки, че опасността за младите днес са религиите; вярата в Бог, вярата в Семейството, в Истинската любов, в моралните ценности. Те критикуват християнските и другите деноминации като секти заплашващи да заблудят децата ни с морални ценности, докато те самите спокойно да могат да развръщават децата ни дори и във свбствения ни дом, в училището, в кината... Живеем наистина в абсурдно общество, където доброто и злото са обърнати буквално наопаки.

Най-опасната секта която руши реално устоите на вярата това е сектата на Светския Хуманизъм - релативизма, който неусетно и отвсякъде влиза в съзнанието и живота ни, в семейството ни, в ума на децата ни. Това е безбожна религия - култ към егоизма и аморалността.

Хуманизма като ражда разяжда и рабива семействата ни, брака ни, и морала на децата ни.

В интернет намирам изказвания като това на Мирослав Мурджов: “Свидетели на Йехова” е най-опасната секта в света. Или, "Интересно кой ще се бори с най-опасната секта - православната. Секта, която изцяло е обладана от средновековно мислене и изповядва нравственост и принципи". В това е абсурда - всички се концентрират върху уж-опасното влияние на сектите. Но с какво са опасни те? Те нямат никакво реално влияние в живота ни. Те по никакъв начин не ни влияят към аморалност, най-много да ни научат на морал. Четем безмислените заплахи за, "ордите враговете на България-СЕКТИ и МАСОНИ." В същото време, докато "Дявола е замаял вярващите да се критикуват помежду си", той безпрепятствано доминира цялата ни култура чрез Светския Хуманизъм.

Представители на една от най-опасните секти в света, която не е регистрирана у нас - хуманизма, са навсякъде около нас. Хуманистите буквално контролират телевизията, медиите, изкуството, модата, училищата... зарибяват масово. Ние не сме свободни. Нашите деца отиват в училища пълни с насилие, наркотици, анти-морална пропаганда... Хуманизма е най-опасната религия на съвремието. Тя е сектата която безпрепятствано завербува децата ни за каузата на аморалността. А светът е все още сляп за неговото разрушително и дяволско влияние.
.Хуманизъм, хуманизма, релатижизъм, опасна секта, сектите, вербува деца, пропаганда сектантска

No comments:

Официална регистрация на Обединителната църква

Института за изучаване на Американските религии определя Обединителната църква на преп. Мун като „Най-успешната нова религия на миналия век.”

В България са официално регистрирани всички основни организации на д-р Мун. Повечето от тях са непревителствени организации със специален статут в ООН. Империята на Мун, Сектата на Муун, Секта Мун, Обединителна църква, са прерогативни термини използвани от слабо запознати критици с лични егоистични интереси. Истината е, че Обединителна църква е само име с което другите ги назовават, такава никога не е била регистрирана.
.