НачалоЗа контактСан Мьон МуунУчениеРечи



сун мьон муун, учени визита муун, вмро и мун, сектата на муун

Президент Буш на Световна лидерска среща на Мун

Президент Буш на Световна лидерска среща на Мун

Буш и други видни настоящи и бивши световни лидери наскоро поздравиха д-р Мун за неговата биография. Джордж Буш пише (6:37 на Видеото), "Аз поздравявам Преп. Мун, и всички вас, за вашата работа в служба на света. Аз вярвам общественото служене е един благороден призив. Да, съществуват големи предизвикателства, но нашата воля и решителност са и трябва да бъдат силни."

Гледайте видеото:


В България са официално регистрирани всички основни организации на д-р Мун. Повечето от тях са непревителствени организации със специален статут в ООН.


ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Сенаторът на Юта представя мисис Мун



Тачър в писмо до Мун по случай 25 години Вашингтон Таймс

Президент Буш на Световна лидерска среща на Мун, Муун, Сектата на муун, Империята на Мун

No comments:

Официална регистрация на Обединителната църква

Института за изучаване на Американските религии определя Обединителната църква на преп. Мун като „Най-успешната нова религия на миналия век.”

В България са официално регистрирани всички основни организации на д-р Мун. Повечето от тях са непревителствени организации със специален статут в ООН. Империята на Мун, Сектата на Муун, Секта Мун, Обединителна църква, са прерогативни термини използвани от слабо запознати критици с лични егоистични интереси. Истината е, че Обединителна църква е само име с което другите ги назовават, такава никога не е била регистрирана.
.