НачалоЗа контактСан Мьон МуунУчениеРечи



сун мьон муун, учени визита муун, вмро и мун, сектата на муун

Атеистични Религиозни култове на лов за души

Най-опасния религиозен култ, Религиозните култове, сектата
Атеистични Религиозни култове пак тръгват на лов за души. Те се оправдават с „Свидетели на Йехова", „Слово на живот", църквата на Муун, Сциентолози и последователи на Бабаджи, но истината е, че религиозната секта на Хуманизма-релативизма е всекидневно на лов за вербуване на децата ви за каузата на свободния секс, аморалността, алкохола и наркотиците.
Михаил Сергеев и Бисер Бойчев обясняват принципите на Муун. Д-р Муун ще сложи край на сектите и култовете.

"Бог не желае деленията, сектанстството и враждите. Бог е родител, а ние всички семе негови деца, независимо от религия, националност или раса."

Днешните проблеми не идват от религиозните хора, а от атеистичните секти които доминират културата с аморалност и егоизъм в последните 50 години. Това доведе до 1000% увеличение на разводите. Обвиняваните за секти религиозни движения са тези които искат да спрат тази аморална, разрушителна тенденция. Затова те са неугодни на аморалните сили.

Свидетелство на последователи на преп. Муун

Един от основните идеали за последователите на учителя Муун са постигането на истинска любов, храмония и мир в семейството. Точно семейството, според тях, е основата на здравото общество и училището на любовта. Международните бракове пък отварят пътя за премахване на международните бариери, предразсъдъци и неприязън от миналото. От 1960 година насам, преп. Муун благославя десетки милиони семейства вдъхновени от тези идеали.

Повече от 100 българи са се венчали на международни масовите сватби, организирани от Преподобния Муун. Споделя Бисер Бойчев - председател на българския клон на Обединителната църква на корейския гуру. Самият той е съчетан със съпруга молдовка. И двамата са много доволни и щастливи. Днес вече имат 3 деца, които носят в себе си ценностите както на България, така и на Молдова. "Исках Преподобния да ми избере съпруга, защото Той има дарба за това", заявява Бойчев. Самия резултат е показателен; за 40 години от както съчетава милиони семейства виждаме, че семействата Благословени от д-р Муун са много успешни.

Корейският проповедник Муун се счита за продължител на делото на Исус Христос. Същевременно той е собственик на огромна бизнес империя, която включва банки, корпорации, университети, медии и дори политически партии. Целта на всичките му дейности е постигането на Световен мир. Най-известния у нас приближен на Обединителното движение е бившият секретар на ООН, Стоян Ганев. Той работи като преподавател в един от университетите на Муун "Бриджпорт". Самият Ганев признава уважението си към дейността и проектите на Преподобния за разрешаване на глобалните проблеми.

Църквата на Муун е регистрирана в България но не като вероизповедание понеже тя не е такова. Като "Обединители" те работят с всички религии и самите не представляват отделна църква, макар че в много страни са регистрирани и като такава. В същността си организациите на д-р Муун са Неправителствени, като повечето от тях се ползват със специален статус в ООН като допринасящи за оществото. Те имат свой офис в София и много представителното Посолство на Мира в което се провеждат множество срещи, семинари и конференции, включително и от представители на други религии .

"Държавата, по линия на конституцията, може да ограничи само правото на сдружаване. Наивно е да се мисли и да се правят опити за ограничаване на личната вяра", твърди Георги Кръстев от Дирекцията по вероизповедания към МС. По думите му никой не може да ви забрани вие да се събирате вкъщи и да си вярвате в нещо. В този смисъл у нас няма забранени култове.

Има обаче опасни такива. И това е култа към егоизма, култа на свободния секс и този на хуманизма (че всеки можел да си прави каквото си иска - нямало морални норми). Но всички тези опасни култове са атаистични и материалистични. Такъв бе и култа на Комунизма, който за съжаление е все още жив в България.

Сциентолозите и Сциентологията!

Сциентологията също е сочена за едно от най-опасните нови религиозни движения. Неин създател е Рон Хъбард. Нама нужда от голяма проверка в литературата им за да разберем, че те също се борят за здрави семейства, за развитие на характера. С други думи те усилено желаят и търсят начини за оправяне на проблемите на днешното общество.

Идиотско е да се говорят глупости като, "Ако човек иска наистина да направи милиони, най-добре е да си организира собствена религия". В света има 5 основни религии. Те всичките са възникнали преди хиляди години. Основателите на всяка една от тях не само, че не са търсели обогатяване, но по-скоро са жертвали богатствата заради изпълнението на Божията воля.

Атеизма води към депресия и самоубийства

Това е факт. Хората които вярват са изпълнени с идеали и смисъл на живота, а основната причина за депресията и саоубийствата е загубата им. Обезверените хора, загубили цел за съществуването си или изпадат в депресия или решават, че трябва да крадът и убиват, за да получат нещо в безмисления живот. Но всичко това е силно свързано и с липсата на любов. Липсата на любов от детството кара хората да проектират тази омраза срещу Бог и човечеството. Отричайки Бог и моралните ценности те визат в незряли, безотговорни сексуални връзки, преживяват много разочарования. Това отново е една от основните причини за самоубийствата при младежите.

Но защо тогава сектата на атеистите, които са по-малко от вярващите, не е регистрирана. Защо най-опасната секта днес, "материалистичния-атеистичен-хуманизъм", пропагандира свободно безразборния секс в училищата, сместо да бъде забранена и преследвана?

Най-опасния религиозен култ, Религиозните култове, сектата

No comments:

Официална регистрация на Обединителната църква

Института за изучаване на Американските религии определя Обединителната църква на преп. Мун като „Най-успешната нова религия на миналия век.”

В България са официално регистрирани всички основни организации на д-р Мун. Повечето от тях са непревителствени организации със специален статут в ООН. Империята на Мун, Сектата на Муун, Секта Мун, Обединителна църква, са прерогативни термини използвани от слабо запознати критици с лични егоистични интереси. Истината е, че Обединителна църква е само име с което другите ги назовават, такава никога не е била регистрирана.
.