НачалоЗа контактСан Мьон МуунУчениеРечи



сун мьон муун, учени визита муун, вмро и мун, сектата на муун

Духовни учения: Сан Мьон Мун

Духовни учения: Сан Мьон Мун Д-р Муун и движението му
Духовни учения: Сан Мьон Мун



Д-р Муун и движението му от неправителствени организации посветени на мира и диалога попадат под остра критика от множество комунистически настроени институции. Ролята му в падането на Комунизма е многократно признавана от Белия дом. В писмото си към д-р Муун, Тачър подчертава, "... И за това има достатъчно критици и песимисти, но аз не съм от тях". "Не бе лесно когатао основателя на вестника, Д-р Муун, започна Вашингтон Таймс... Имам в предвид твърдото изправяне на вестника срещу Съветския Комунизъм и подкрепата която той даде на президент Рейгън и мен самата за приключването на Студената война".

1. Д-р Муун е признат за приноса си за световния мир.

2. Всичките му организации са със специален статур в ООН за социален принос.

3. Световни политически и религиозни лидери, както и учени признават усилията му за мир и междурелигиозен диалог и помирение. Включително и много Православни, и представители от всички други християнски деноминации.

4. Той е награден за това от Сената на САЩ, Парламента на Корея... и е признат за почетен гражданин в много от щатите.

5. Създал е и спонсорирал хиляди организации и проекти, всичките насочени към световния мир, разрешаването на глобалните проблеми и установяване на здрави семейни ценности...

6. Уважаван е от стотици хиляди световни лидери и милиони по света, точно защото никога не налага свое мнение, а създава форум и възможност за всички да се включат и допринесът, съвместно да изградим един по-добър свят отвъд бариерите на религия, култура, националност или раса.

7. Преследван е главно поради ключовия си принос в падането на Комунизма



РОЛЯТА НА Д-Р МУН ЗА РАЗПАДАНЕТО НА КОМУНИЗМА

Днес няколко книги и многобройни свидетелства от политици признават следния факт, без Преп. Муун никога нямаше да спрем Комунизма..


Чрез Вашингтон Таймс и други свои издания д-р Муун обръща силите в идеологическата Студена война. Създаденият от него Вашингтон Таймс е най-цитираният вестник на САЩ и е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка по време на Студената Война. А това е ключовият момент както за стабилизиране на западната политика за спиране на Комунистическите инвазии, така и за вътрешното рухване на пропагандната заблуда в Комунистическите страни. В допълнение, основаната от Сан Мьон Муун организация за "Победа над Комунизма" образова милиони обществени, политически и религиозни лидери за реалната Безбожна същност на тази Тоталитарна система. Това успешно възпира нахлуването на Марксизма в Латинска Америка и много други страни от третия свят.

Грешките на Марксизма - Ленинизма
Материалистичната диалектика
Това е и една от основните причини за нечуваното преследване и разпространените фалшиви слухове срещу д-р Муун и Движението му за Мир. Чрез основаната от него "Световна медиина асоциация", д-р Муун образова дори журналистите в СССР от където вълната на осъзнаване ефектира в промяна на мисленето дори в КГБ. Тази вълна създаде база за появата на идеята за "Перестройка" и нейното безпрепятствано развитие.

Ще обедини религиите срещу Комунизма


За д-р Мун е пророкувано от пророци като Нострадамус, Ванга и множество Корейски пророчества от преди стотици и дори хиляда години. Той е описан като един, който ще се роди на Изток, в Корея, в началото на 20 век, ще бъде преследван и обвиняван фалшиво, но ще донесе ново разбиране което ще обедини хората и донесе новата епоха на мир. „Миротворец“ и „Обединител“ са най-основните му характеристики. „Обединяващ религиите срещу Червеното (Комунизма)“, според Нострадамус, и „Този който ще подпише вечния мир“, според Ванга. Животът му обаче е една трънлива пътека на безкористните му усилия да постигне тази извечна мечта на човечеството.

Исус го призовава за тази тежка и реално погледнато, непосилна мисия, когато е бил едва на 15 годишна възраст. С молитви и медитация той постига директна връзка на общуване с Бог, Исус и основателите на всички основни религии в духовния свят. Но живота му е пример за реални и практични резултати в усилията за световен мир, и разрешаване на глобалните човешки проблеми. Милиони днес смятат преподобния Мун за Месията и Второто пришествие. Между тях са дори лидерите на много други религии, политици, държавни глави, световни учени и нобелисти.

Според Корейските пророчества, раждането на Месията ще бъде в Корея. Той ще дойде, "Когато видите майките масово да убиват децата си преди още да са се родили." До 2012 - 2025 той ще установи основите на Божия идеал на земята. В началото неговото идване ще бъде скрито от хората, защото в противен случай те биха го убили, както се случи с Исус.

Божествения ПРИНЦИП
Нови откровения за връщането на Христос
Много хрисияни получават директни откровения и водене относно завръщането на Христос. Тези откровения обаче, предизвикват традиционното разбиране за връщане на облаците. Според тях, веднага след появата на "Червения змей" (комунизма), на Изток ще се роди дете, което ще израстне и донесе спасението на света и поведе хората от всички раси, култури и религии към изграждането на Божието царство на земята.

Думите на самия Исус за Второто
ПришествиеОт думите на Исус в Библията можем да разберем, че при Второто пришествие, най-вероятно Христос ще бъде роден на земята. Както е предсказано,

Лично свидетелство: Исус ме заведе при Мун
международни масови сватби на муун, мун и масовите сватби
„И голямо знамение се яви...жена която щеше да роди... И тя роди мъжко дете, което ще урпавлява всички народи...” Отк. 12:5

С други думи Месията при второто пришествие ще изглежда различно и дори носи друго име, както се казва в Откровенията на Йоан,

„И носеше ново име, което никой не знаеше... и името му беше Божието слово.” Отк. 19:12

Библията определено говори за нова личност с друго име, а не самия Исус. Исус сам казва в Откровения, че ще предаде мисията си на друг, който ще се роди без първороден грях? В Йоан 14:16 Исус загатва точно за това:

„И Аз ще поискам от Отца си и Той ще ви даде друг Утешител, за да бъде с вас вовеки.”

„Имам още много неща да ви кажа, но не можете да ги понесете сега. А когато дойе Онзи (Господаря на Второто пришествие), Духът на истината, ще ви упътва към всяка истина”.

„И на този който победи и който... върши дела, чисти като Моите, ще дам власт над народите и той ще ги управлява с желязна тояга... както Аз получих от Своя Отец. И ще му дам зорницата” (Отк. 2:26-28).

От тези думи на Исус рабираме, че ще се появи друга безгрешна личност като Исус ("който върши дела чисти като Моите"), и че самия Исус ще му даде същата мисия ("както аз получих от Своя Отец"), което е Месиянската мисия ("да управлява всички народи с желязна тояга").

Библията предсказва провал на християните да приемат
Възможно ли е тогава днешното християнство да отхвърли този Помазан от Исус за Месия на Второто Пришествие? Исус предупреждава за това. „Когато той (Господаря на Второто Пришествие) дойде, ще намери ли вяра?”, „Човешкия син ще се завърне като крадец в ноща.”

Исус предсказва в притчата за "Голямата Сватба", че поканените (християните) може би не ще пожелаят да дойдат. Напротив те ще го преследват също както Еврейския народ по времето на Исус. За това той казва, че ще им заяви, „Махнете се от мене вие злойци...”

Седемте знака на Нoстрадамус
Исус призовава Сан Мьон Мун на 15 г. възраст.
Преподобния Мун започва да комуникира с Исус и с Бог още на 15 годишна възраст. Самият Исус го призова многократно да приеме тази мисия и доведе изпълнението на Божията воля на земята. Трудно ли е да се смирим и да питаме искрено самия Исус, какво мисли той. Трудното е да имаме търпение и постоянство докато той ни отговори.

БИБЛИЯТА ПРЕДСКАЗВА
За изграждането на Идеалния Свят на Мир и Любов

No comments:

Официална регистрация на Обединителната църква

Института за изучаване на Американските религии определя Обединителната църква на преп. Мун като „Най-успешната нова религия на миналия век.”

В България са официално регистрирани всички основни организации на д-р Мун. Повечето от тях са непревителствени организации със специален статут в ООН. Империята на Мун, Сектата на Муун, Секта Мун, Обединителна църква, са прерогативни термини използвани от слабо запознати критици с лични егоистични интереси. Истината е, че Обединителна църква е само име с което другите ги назовават, такава никога не е била регистрирана.
.