НачалоЗа контактСан Мьон МуунУчениеРечи



сун мьон муун, учени визита муун, вмро и мун, сектата на муун

Инквизицията: Д-р Мун в затвора Денбъри

муун в затвора, секта мун, империята на мун, регистрация църква муун,
Инквизицията:
Д-р Мун в затвора Денбъри


Д-р Мун е затварян 6 пъти в живота си. Първо е затварян и бит от Японците при окупацията на Корея. Пратен е от Комунистите в Концентрационен лагер, където хората едвам преживяват една година, но той оцелява 3 години. В Южна Корея, отново, поради завистта на Християни, бива обвинен и е оставен в затвора докато се установило, че обвиненията са фалшиви.



По късно поради политически натиск и нетолерантност към новите бързо развиващи се религиозни групи, Отец Мун е пратен в затвора дори и в САЩ. Този път с аргумента за уш-неплатени данъци, при условие, че църквата не плаща данъци. Скалъпеното дело напълно пренебрегва този факт. Пренебрегва се също и закона, според който съдебно дело за неплатени по-малко от 7000 долара не може да бъде повдигнато, а църквата на Мун е имала само 5000 долара неплатени данъци на година.

Няма да е преувеличено да кажем, че д-р Мун е най-несправедливо преследвания религиозен лидер в съвременната история. И въпреки това, според Института за изучаване на новите религии, Обединителната църква е най-успешното религиозно движение на 20 век. Всъщност тя е претцедент в историята, достигнала световно членство и огромно медийно и политическо влияние, каквото никоя друга религия няма, за период от само 40 години. Като включим и факта, че като ново и страшно бързо развиващо се движение, тя е под натиска на неимоверно и свирепо преследване и неразбиране през всичките тези години.

През цялата история добрите хора и особено светците и пророците са минавали през преследване и неразбиране. Страхът от сектите е неоправдан, а по скоро трябва а се избавим от тесногледието, корупцията, аморалността и егоизма...

Днес Института за изучаване на Американските религии определя движението на преп. Мун като „Най-успешната нова религия на миналия век.” В България са официално регистрирани всички основни организации на д-р Мун. Повечето от тях са непревителствени организации със специален статут в ООН. Империята на Мун, Секта Муун, Обединителна църква, са прерогативни термини използвани от слабо запознати критици с лични егоистични интереси.

Преподобния Муун не е нито основавал нито регистрирал Обединителна църква. Никога не е съществувала такава! Д-р Муун въобще не е регистрирал църква. Още началната му цел е обединието на разделените и враждуващи помежду христиани с общата цел за спирането на Комунизма и аморалността. През 1954 г. Сан Мьонг Муун регистрира Асоциация за обединение на разкъсаното, и поради това нефункционално християнство, в борбата с аморалността и атеизма. Има голямо невежество по отношение на приноса на Д-р Мун. Признанието което Муун получавава днес по света е факт, а предразсъдъците никога не са демонстрирали здрава логика.

Прерогативни Термини: Обединителната църква на Муун, Сектата на Муун или Империята на Мун, "Муун" - всякъкви опити да се манипулира представата на хората за д-р Мун и Обединителното движение. Тази терминология се използва от незапознатите с реалните факти и единствено със заблудителна и манипулативна цел.

мун, муун, империята на мун, секта муун, мунисти, мунизъм

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Сенаторът на Юта представя мисис Мун

Тачър в писмо до Мун по случай 25 години Вашингтон Таймс

муун в затвора, секта мун, империята на мун, регистрация църква муун, Обединителна църква обединителна църква на муун мун, империята на мун империята на мун империята на мун, секта муун секта муун секта муун мун мун мун, църква муун църква муун църква муун мун мун мун, култа на муун култа култа култа

No comments:

Официална регистрация на Обединителната църква

Института за изучаване на Американските религии определя Обединителната църква на преп. Мун като „Най-успешната нова религия на миналия век.”

В България са официално регистрирани всички основни организации на д-р Мун. Повечето от тях са непревителствени организации със специален статут в ООН. Империята на Мун, Сектата на Муун, Секта Мун, Обединителна църква, са прерогативни термини използвани от слабо запознати критици с лични егоистични интереси. Истината е, че Обединителна църква е само име с което другите ги назовават, такава никога не е била регистрирана.
.